Over Tom

Met MIJNFITLAB - Personal Training verzorg ik Personal Training & Coaching en geef ik trainingen, voedingsadviezen en begeleiding voor (kracht-, duur-, en team)sporters. Ik ben NL Actief (Fit!vak) gediplomeerd en FITNED.NL geregistreerd fitnessprofessional.

Op locatie bij BodyWorkx Health Center in Margraten heb ik mijn eigen kantoorruimte en maak ik gebruik van de uitgebreide, state-of-the-art fitness- en krachtapparatuur van Bodyworkx voor mijn klanten. Voor de klanten van Bodyworkx verzorg ik o.a. X-PRO Personal Training & Coaching, FunXtional Cross Training & Bootcamp, en CrossBoxing/PinkBoxing.

Ik ontvang je graag bij BodyWorkx Health Center in Margraten om vrijblijvend samen met jou te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen om je doelstelling(en) te behalen.

Achtergrond

Ik heb een actieve leefstijl en ben in mijn vrije tijd dan ook veel in de sportschool terug te vinden. Ook ben ik wel te vinden voor sportieve uitdagingen en heb ik 2 keer deelgenomen aan duursportprestaties voor Serious CIOS acties voor 3FM Serious Request.

Op het CIOS heb ik ook nog het keuzevak Buitensport & wildwaterinstructeur gedaan en hiervoor in Frankrijk de externe bondsdiploma's Kajakinstructeur Wildwater I KSS 3 en Whitewater Raft Guide Class 2 gehaald. In 2016 heb ik ook als groepsbegeleider een korte buitenlandstage gelopen bij Buffel Outdoor bij hun introductiekamp voor ruim 500 studenten van de TIO hogescholen.

Verder keep ik al vanaf mijn 6e jaar maar ben ik door mijn opleiding en werk gestopt met keepen in competitieverband op hoger niveau. Mijn laatste club was EHC/Heuts. De afgelopen jaren ben ik naar veel professionele trainingskampen geweest, o.a. naar de academies van Villarreal CF, Valencia CF, FC Barcelona en Real Sociedad.

Specialiteit

 • One-on-One & Small Group Personal Training
 • FunXtional Cross Training
 • Free Weight Training
 • Bootcamp
 • Cross Boxing // Pink Boxing
Diploma's

Behaalde diploma's / certificaten / vaardigheidsbewijzen:

FITNESS / PERSONAL TRAINING:

 • Fysio Physics - Personal Trainer Pro
 • Boxing Company - Certified Original Pink/Cross Boxing Instructor
 • NL Actief/Fit!vak - Fitnesstrainer A (FITNED.NL geregistreerd)
 • NIKTA - MEDIC First Aid - Eerstehulpverlener Allround
 • CIOS - Personal Trainer profieljaar 1 (diploma)

BUITENSPORT:

 • NRB/IRF - Whitewater Raft Guide II
 • Watersportverbond - Kajakinstructeur Wildwater I KSS-3
 • NKBV - Klimvaardigheidsbewijs Indoor Voorklimmen
 • NKBV - Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope
 • CIOS - Buitensport & wildwaterinstructeur (keuzevak/behaald)

Personal Training

“Everybody is different and everybody can change”. Bij BodyWorkx vormt deze gedachtegang de basis voor Personal Training. Wil je weer sporten, maar kun je de motivatie niet vinden? Wil je weer op je oude niveau terugkomen? Wil je weer goed in vorm komen, wil je energieker leven of je prestaties verbeteren? Personal Training bij BodyWorkx is dan voor jou de juiste oplossing. Na de uitgebreide intake wordt er een programma samengesteld dat voor jou geheel op maat gesneden is.

KOSTEN: € 27,50 voor een sessie van 30 min.

UPGRADE: € 3,-. Voor het Persoonlijk Trainingsplan Op Maat maken wij gebruik van onze eigen Virtuagym BodyWorkx app om je optimaal te kunnen begeleiden!

Ik ontvang je graag bij BodyWorkx Health Center in Margraten om vrijblijvend samen met jou te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen om je doelstellingen te behalen.

Personal Training is onderdeel van ons unieke “X-PRO Personal Training & Coaching” concept.

Voeding & Gewicht

Voeding & Gewicht Coach is een coachsessie waar je in combinatie met de Virtuagym Pro Food app wordt begeleid bij het naleven van een gezond voedingspatroon, afvallen of het verkrijgen van meer spiermassa. Heb je moeite met op gewicht blijven, wil je een gezondere levensstijl of wil je juist aankomen; schrijf je in of vraag ons voor meer informatie! Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over hoe je de Virtuagym Pro Food App optimaal kunt gebruiken, ook krijg je de nodige voedingstips. Wekelijks kun je je resultaten meten op onze bluetooth body analyzer. Je progressie kun je volgen in de app. Laat ons de alom bekende stok achter de deur zijn en zo je doel met succes behalen! Samen met je coach ga je door tot je het gewenste resultaat bereikt hebt!

KOSTEN: € 27,50 voor een sessie van 30 min.

UPGRADE: € 3,-. Voor de Voeding & Gewicht sessie maken wij gebruik van onze eigen Virtuagym BodyWorkx app om je optimaal te kunnen begeleiden!

Ik ontvang je graag bij BodyWorkx Health Center in Margraten om vrijblijvend samen met jou te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen om je doelstellingen te behalen.

Voeding & Gewicht Coaching is onderdeel van ons unieke “X-PRO Personal Training & Coaching” concept.

Cross Boxing

Cross Boxing (Men & Women mixed) bestaat uit zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

Cross Boxing is de Next-level trainingsmethode en is gemixt, pittig, (in)spannend, uitdagend en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen. Bij deze unieke training is er geen sprake van fysiek contact. Het is de perfecte workout voor iedereen, nu en in de toekomst.

Cross Boxing; geen fysiek contact, stoer, laagdrempelig, sexy, community, fun! Are you ready for the next level?!

Check ook www.crossboxing.nl en de Facebook pagina van Cross Boxing Margraten voor meer info!

Pink Boxing

Pink Boxing (Women Only) is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren.

Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining.

Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

Pink Boxing; geen fysiek contact, stoer, laagdrempelig, sexy, community, fun! Are you ready for the next level?!

Check ook www.pinkboxing.nl en de Facebook pagina van Pink Boxing Margraten voor meer info!

Resultaten

Eigen grenzen verleggen...!
Serious CIOS: in 2014 de beach hike van 70 km 's nachts van Scheveningen naar Haarlem uitgelopen en in 2015 de 12-uurstocht van 40 km 's nachts van Sittard naar Heerlen met bootcamp o.l.v. militairen van het Korps Commando Troepen. #TEAMWORK!!