Over Karin

Graag stel ik me even voor! Ik ben Karin van den Berg, een sporter in hart en ziel uit Arnhem.

Al van kleins af aan was ik altijd in beweging en zijn in mijn leven allerlei sporten de revue gepasseerd. Er was dan ook geen twijfel over welke studie er zou volgen. Nadat ik de CALO met succes had afgerond en een zijstapje in het bedrijfsleven heb gemaakt, ben ik weer, meer dan ooit tevoren, terug bij het sportief bezig zijn.

Doordat ik een aantal jaren geleden mijn voorste kruisband afgescheurd heb gehad, weet ik uit eigen ervaring hoe het is om van begin af aan te moeten beginnen. Opnieuw moeten leren lopen, opnieuw conditie opbouwen, opnieuw coördinatie verbeteren en spieren versterken. Sinds die tijd weet ik dus ook hoe belangrijk (sterke) core spieren zijn. Na een lange, maar goede revalidatie ben ik weer helemaal terug. Misschien zelfs wel fitter dan voor de operatie dankzij alle trainingen die ik al sinds lange tijd met veel plezier verzorg.

Zodra ik mijn sportkleding aantrek, gebeurt er iets bijzonders. Vol energie, enthousiasme en betrokkenheid breng ik graag iedereen in beweging. De kracht zit in het voor iedereen uitdagend te maken, de grenzen op te zoeken, maar niet te overschrijden.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Achtergrond

Nadat ik de CALO met succes had afgerond en een zijstapje in het bedrijfsleven heb gemaakt, ben ik weer, meer dan ooit tevoren, gepassioneerd terug in de sportwereld als Personal Trainer en bootcamp instructrice.

Specialiteit

Personal Training doe ik met een grote betrokkenheid vol enthousiasme en fanatisme. Met persoonlijke aandacht begeleid, motiveer en stimuleer ik jou met het oog om jouw persoonlijke doel te behalen.

Ook verzorg ik bootcamp lessen voor meerdere bootcamp organisaties. Dit betreffen diverse trainingen voor diverse groepen: kleine groepjes voor extra persoonlijke aandacht op de houding en uitvoering, grote groepen met een grote diversiteit aan niveaus, speciale programma’s, High Intensity Trainingen en circuittrainingen met materiaal.

Diploma's

CALO aan hogeschool Windesheim te Zwolle

Personal Training

Wil je graag weer in actie komen, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Ga je vaak te hard van stapel, of heb je net die stok achter de deur nodig? Ben je al een fanatieke sporter, maar wil je graag net die extra motivatie en deskundig advies? Heb je een doel voor ogen en wil je hier graag onder persoonlijke begeleiding voor trainen? Sporten onder begeleiding is dan een goede optie. Personal Training is geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Bootcamp

Lekker sporten met een gemotiveerde groep in de buitenlucht, gebruikmakend van verschillende natuurlijke obstakels die we onderweg tegenkomen. Bootcamp-organisaties schieten als paddenstoelen uit de grond omdat het werkt! Het is geschikt voor iedereen die lekker in de buitenlucht wil sporten in weer en wind, of enkel in de zomerperiode. Terwijl je de gezonde buitenlucht inademt kun je lekker je energie kwijt, word je sterker, bouw je conditie op en verbetert de coördinatie. Tevens is het ook nog eens gezellig, omdat je dit in een groep kunt doen.