Over Bob

‘LoopVRIJ’ Iedereen die hardloopt, wil graag over een goede looptechniek beschikken. Als je gemakkelijker loopt zal je al gauw vlotter en langer kunnen lopen. Met een goede looptechniek is de kans op blessures aanzienlijk kleiner. ‘LoopVRIJ’ geeft je nu een unieke mogelijkheid om op gerichte wijze aan de verbetering van jouw looptechniek te werken. Je kunt onder leiding van Bob Boverman aan de slag op locatie(s) en tijstip(pen) die op je eigen wensen zijn aangepast!

Achtergrond

Bob Boverman is een van de meest ervaren looptrainers van Nederland (o.a. Olympisch coach). Talrijke topatleten en ook recreatiesporters bij diverse loopsportgerichte sporten zoals atletiek, skicross, tennis, rugby, basketbal, honkbal, hockey etc. heeft hij weten te inspireren om beter te gaan lopen. Hij zorgt ervoor dat iedere deelnemer de juiste aandacht krijgt, die nodig is voor het verkrijgen van een efficiënte loopstijl.

Specialiteit

'Looptoets' Bij de loopscholingsessies wordt er een looptoets afgenomen. Van deze looptoets met video-opname* krijgt iedere deelnemer een samenvatting over zijn loopstijl. Daarin staan ook tips voor de eigen looptrainingen. Bij eventueel deelnemen aan volgende loopscholingsessies zal de looptoets verder worden aangevuld. Door deze observaties weet je beter waar je in de ruimte bent, daardoor zal je meer ‘met en op je gevoel’ kunnen lopen.

Diploma's

o.a. Topsportcoach Atletieunie