Over Anoek

MOVE & FEEL GOOD

Ik hou van bewegen en ik vind het fijn om te bewegen. Bewegen gaat niet om hoe je eruit ziet of wilt zien. Door beweging ga ik mij lekker en fit voelen en jij ook. Mijn motivatie om te bewegen haal ik uit dit gevoel. En mijn passie is om dit jou ook te laten ervaren.

Ik wil jou laten ervaren hoe het voelt om meer te zijn dan alleen je lichaam. Gezondheid is meer dan alleen sporten en gezond eten.

Door mijn jarenlange ervaring in de wereld van sport, fitness en beweging weet ik dat er geen kant-en-klare oplossing is. Iedereen is uniek. En ik wil samen met jou op zoek gaan naar de manier die werkt voor jou.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de Bewegingswetenschappen. Deze opleiding heb ik afgerond aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heb ik de Postmaster tot Sportpsycholoog gedaan. Tijdens deze opleiding ben ik begonnen met personal training en gewichtsconsulent. Ik kan dus met jou werken aan alle aspecten van een gezonde leefstijl, namelijk beweging, voeding, mindset en ontspanning. Bij alle begeleiding (personal training, voedingsadvies, bootcamp) pak ik ook de mindset (bewust en onbewust) mee.

Specialiteit
 • Met plezier bewegen
 • Bewegen om je fit en lekker te voelen
 • Motivatie om te bewegen komt uit het gevoel dat je ervan krijgt
 • Je niet meer laten leiden door de waan van alledag
 • Niet meer uitgeput op de bank ploffen aan het einde van de dag
 • Lekker bewegen binnen jouw eigen mogelijkheden
Diploma's
 • Bewegingswetenschappen met als specialisatie Sport aan de Vrije Universiteit
 • Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog
 • Fitvak
 • Gewichtsconsulent (+ specialisatie Sportvoeding) Natuurvoedingsadviseur
 • Zwanger en Fit
 • Paramedisch Fitnesstrainer
 • Functioneel coachen
 • Basis hardlooptrainer

Bootcamp for Every Body

Met Bootcamp for Every Body train je in een leuke groep van maximaal 14 personen, zodat er ook persoonlijke aandacht is. Je traint lekker buiten in plaats van in een drukke en benauwde sportschool. Je traint met het beste trainingstool dat voorhanden is, namelijk je eigen lichaam.

Tijdens een les werk je in circuitvorm aan je hele lijf. Door het werken in circuitvorm kun je je eigen tempo aanhouden.

Je zult daarbij snel merken dat je vooruitgaat. Er wordt ook goed gelet op je houding tijdens de uitvoering van de oefeningen om blessures te voorkomen.

De focus ligt niet op prestaties en vergelijkingen met anderen. Je verbetert jezelf en dat is de prestatie. En door de feedback van de trainer en het blijven oefenen, zal je jezelf gaan verbeteren en je fitter en energieker gaan voelen.

Schrijf je in voor een gratis proefles via: http://bootcampforeverybody.nl/inschrijven/

Personal training

Met personal training heb jij de stok achter de deur om wekelijks te trainen en om de oefeningen echt goed aan te leren. Door regelmatig te sporten ga jij je fit en lekker te voelen

Het voordeel van personal training is ook dat je lekker beweeft binnen jouw eigen mogelijkheden. En nee, ik ben geen schreeuwende en pushende trainer, maar ik zorg er wel voor dat je op een veilige manier net een stapje verder gaat dan je zelf zou doen.

Ga jij niet voor doe quick fix, maar juist voor de lange termijn? En houd je net zoals ik wel van humor en een beetje lachen om jezelf? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek:http://anoekdevoogd.nl/personal-training

In Amstelveen geef ik personal training bij Jumph en bij By Bas. Verder kunnen we ook buiten trainen als je dat liever hebt. Dit kan dan in het Amsterdamse Bos of in Uithoorn bij het Zijdelmeer.

De trainingen zijn altijd 60 minuten.

Online Bootcamp for Every Body

DOELGERICHT EN EFFICIËNT SPORTEN VOOR EEN FIT EN ENERGIEK GEVOEL

Zelf bepalen wanneer en hoe lang je traint!

Iedereen is erg druk in het dagelijks leven. Dat betekent dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om te gaan sporten. Je wilt wel graag sporten? Maar je weet niet wanneer?

Wat als ik je nu vertel dat je kunt sporten wanneer het jou uitkomt en net zolang als jij zelf wilt? Dus als je maar 20 minuten hebt, ga je 20 minuten sporten en als je 50 minuten hebt, sport je 50 minuten.

En dan wil je graag ook nog weten wat je moet doen. Je weet dat je er energie voor terug krijgt en je daardoor beter voelt.

Goed nieuw!

Met de trainingsschema's van Bootcamp for Every Body kun jij sporten wanneer en hoe lang het jou uitkomt. Je traint met het beste trainingstool dat je hebt, namelijk je eigen lichaam.

Je hebt als basis alleen maar een fitnessmat nodig en je kunt aan de slag!

Meer info via de website van Bootcamp for Every Body.

Leefstijlcoaching

Rust in je hoofd

Niet meer schuldig voelen als je iets ‘slechts’ eet

Stoppen met de ‘alles-of-niets’- benadering

Leren luisteren naar je lichaam

Je eigen lijf vertrouwen

Een gezonde leefstijl begint in je hoofd. Als je kijkt naar de onderwerpen waar veel mensen (ik in het verleden ook) tegenaan lopen, komt mindset altijd om de hoek kijken. Dus daar gaan we tijdens leefstijlcoaching ook vooral mee aan de slag.

De nadruk ligt op het volhouden van je voedingspatroon en beweegpatroon in combinatie met alle dingen die erbij komen kijken. Dus denk hierbij aan het creëren van rust in je hoofd, je niet meer schuldig voelen als…, een balans vinden, naar je lichaam kunnen luisteren, etc. En daarbij als uiteindelijk resultaat dat je nooit meer op dieet hoeft en/of hoeft te beginnen met sporten/bewegen omdat het allemaal in je patroon/ritme zit.

Resultaten

Begeleiding op maat
Anoek zit niet vast aan methodes, hypes of producten. Ze gebruikt haar vakkennis en de informatie die jij haar geeft voor adviezen die bij JOU passen. Ten tweede is Anoek een steun en toeverlaat. Nooit verwijtend, soms confronterend en altijd opbouwend.
Bootcamp for Every Body
Ik sport al flink wat maanden bij Bootcamp for Every Body, onder begeleiding van profesional Anoek. Het is een zeer ongedwongen sfeer, en ook heel gezellig omdat je vaak met dezelfde mensen traint. Heerlijk in de buitenlucht.
Online bootcamp
De filmpjes van Anoek zijn een verademing in de hysterische fit-girl wereld waarin we momenteel leven. Anoek is nuchter, helder in haar instructies en gewoon een leuk mens die jou helpt gezonder te leven. De filmpjes zijn duidelijk, kort en effectief.
Personal training
Sinds ruim twee jaar is Anoek mijn personal trainer. Ze doet dat met grote professionaliteit en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Ze sluit uitstekend aan op mijn persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden en weet mij te motiveren om vooruit te gaan
Bootcamp for Every Body
Ontzettend fijn om te trainen bij Anoek! We trainen in de natuur en maken gebruik van wat er voor handen is, zoals speeltuintjes en bankjes. Anoek let erg goed op of je niet over je grens heen gaat, maar biedt wel superuitdagende oefeningen.
Online Bootcamp
Duidelijke filmpjes met goede instructie! Omdat het maar korte filmpjes zijn, is het prima vol te houden. En als het dan toch een dag niet gelukt is, doe je het de volgende dag. Erg leuk om te doen!