Your Sport Pro helpt met het bereiken van jouw doelen. We verzamelen voor jou de beste en meest gemotiveerde sporttrainers, diëtisten, fysiotherapeuten, masseurs en sportdocenten van Nederland. We noemen ze onze sportpro’s.                       ENGLISH?

Hun kennis, ervaring, professionaliteit en het enthousiasme zullen je helpen om jouw sportieve doelen te bereiken. Bekijk jouw regio en bekijk het aanbod, de pro’s stellen zich aan je voor in hun profiel. Je kunt zelf geheel vrijblijvend kennis maken en contact opnemen. Ga naar het profiel van jouw sportpro en stel daar een vraag!

1. Kies jouw regio, doel of discipline

2. Kies jouw sportpro

3. Stel jouw sportpro een vraag

Over ons

Your Sport Pro, dé marktplaats voor de sportindustrie
Yoursportpro.nl is een online platform waar sporters en sportprofessionals elkaar kunnen vinden. Ruim 2800 gediplomeerde sportprofessionals zijn aangesloten bij onze community. In heel Nederland kunnen sportprofessionals hun diensten aanbieden middels een persoonlijk profiel op het platform van Your Sport Pro. Sporters vinden op die manier hún sportprofessional in de buurt door de makkelijke zoekfunctie per regio en sportdiscipline. Via Your Sport Pro kunnen sporters vervolgens direct in contact komen met de sportprofessional en eenvoudig online een trainingssessie boeken.

Your Sport Pro is in 2013 opgericht door Daan Hullegie vanuit het gedachtegoed om meer transparantie te bieden in de sportbranche. Sinds 2016 bouwt Daan in samenwerking met Freshheads (oprichter werkspot.nl) en Zeloo (management- en marketingbureau achter o.a. Marianne Vos, Gianni Romme en Tom Dumoulin) gezamenlijk aan Your Sport Pro om ervoor te zorgen dat het dé virtuele plek wordt waar sporters en sportprofessionals elkaar vinden. Snel, effectief en toegankelijk voor iedereen; dé marktplaats voor de sportindustrie.

Voor sporters
Sporters kunnen op basis van regio, doelstelling en (sport)discipline eenvoudig in contact komen met een sportprofessional en direct online een trainingssessie boeken. Het profiel van de sportprofessional beschrijft zijn/haar specialisme, diplomering, tarief, aanbod en optioneel ook referenties. Binnenkort zijn er tevens sportlocaties te vinden op het platform, met uiteraard de daarbij behorende professionals. 

Voor sportprofessionals
Your Sport Pro biedt sportprofessionals voor slechts €99,- excl. btw per jaar een effectievere online vindbaarheid in zoekmachines. Het online profiel op het platform vergroot hun zichtbaarheid binnen de regio en de desbetreffende sportdiscipline. De aanvragen via Your Sport Pro worden direct doorgestuurd naar de aangesloten sportprofessional. Naast leads biedt Your Sport Pro ook regelmatig kortingen en privileges op producten en diensten die relevant voor hen zijn, zoals korting op een collectieve zorgverzekering, sportkleding, etc.

Voor de sportbranche
Sportaanbieders zoals bijvoorbeeld sportscholen kunnen eenvoudig hun vacatures plaatsen op het Your Sport Pro platform. Door vacatures direct te delen met de juiste doelgroep (het Your Sport Pro netwerk van 2800 sportprofessionals) is de kans op een snelle en succesvolle invulling voor de werkgever vele malen groter. Binnenkort is het ook voor bedrijven mogelijk zich te profileren op het platform. Eventuele leads komen zowel via het bedrijfsprofiel als via het profiel van aangesloten sportprofessionals binnen; trainers met een profiel leveren indirect ook leads op voor de sportschool. Ze zijn immers de ambassadeurs van de sportschool en nemen nieuwe klanten mee.

Voor bedrijven
Win-acties
Voor merkactivaties die gericht zijn op sporters, biedt Your Sport Pro de mogelijkheid om winacties te organiseren; bijvoorbeeld personal trainingssessies als hoofdprijs. Middels een speciaal ingerichte campagnepagina kan een prijswinnaar een personal trainer naar keuze selecteren en de prijs verzilveren. Het team van Your Sport Pro verzorgt de administratieve en financiële afhandeling en zorgt voor de juiste match tussen sporter en sportprofessional.

Om ook de sportprofessional kennis te laten maken met producten en/of diensten, is er de mogelijkheid om (gesponsorde) content te delen in de community van Your Sport Pro. Door bijvoorbeeld deel te nemen aan winacties - en de leads die daaruit voortvloeien - kunnen er nieuwe ambassadeurs geworven worden. Sportprofessionals hebben een voorbeeldfunctie en wanneer zij een bepaald product/dienst gebruiken en aanbevelen, volgen hun sporters meestal snel!   

Bedrijfsvitaliteit
Ziekteverzuim van werknemers is een grote kostenpost voor werkgevers. Het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit zorgt voor fitte en productievere werknemers. Sporten draagt daar aan bij. Via Your Sport Pro is het mogelijk voor werkgevers om sport in te kopen voor haar werknemers. Afhankelijk van de doelstelling en het beschikbare budget, maken wij een traject op maat. Workshops op het gebied van voeding en beweging, en sporten op locatie zijn daar onderdeel van. Door middel van een speciaal ingerichte bedrijfspagina kunnen werknemers zelf een sportprofessional en sportdiscipline selecteren. Op deze manier kunnen zij in hun eigen tijd en woonplaats eenvoudig werken aan een gezonde levensstijl. Onze pro’s denken mee, bieden inspiratie en geven op die manier het vitaliteitstraject een extra impuls.

Voor de media
Sporten is hot! Iedereen wil een fit zijn en werken aan strak lichaam. Inspiratie wordt vaak opgedaan via social media en bij internationale wedstrijden met topatleten. Het delen van content dat zich richt op fitheid, genereert veel lezers en conversie. De sportprofessionals van Your Sport Pro zijn ervaren, gediplomeerd en delen graag hun kennis. Vragen m.b.t. hypes, trends en ontwikkelingen kunnen wij toetsen in onze community. Wij helpen graag bij het creëren van hoogwaardige content door ons netwerk optimaal in te zetten.

Aanmelden als pro voor slechts €99,- pj

VACATURES

Your Sport Pro B.V. Burgemeester Brokxlaan 12-83, 5041 SB Tilburg info@yoursportpro.nl Disclaimer